Снимка: В Добрич се помолиха за здравето на 3-годишния Крис, пострадал

...
Снимка: В Добрич се помолиха за здравето на 3-годишния Крис, пострадал
Коментари Харесай

В Добрич се помолиха за здравето на 3-годишния Крис, пострадал в тежка катастрофа на Гергьовден

Снимка: 

В Добрич се помолиха за здравето на 3-годишния Крис, потърпевш в тежка злополука на Гергьовден.

Близки на фамилията и изцяло непознати, само че съпричастни на болката им, добричлии се събраха през днешния ден в двора на храм „ Свети Георги “ в Добрич, с цел да се помолят дружно за живота на момченцето, оповестява. Момченцето има тежка мозъчно-черепна контузия. Два пъти към този момент се постановиха интервенции. Детето е в медикаментозна кома, в сериозно положение.

Спонтанно в обществената мрежа се роди концепцията добричлии да се събират през днешния ден, с цел да възпламенят свещ и да се помолят за спасението на детето.

Молитвата беше водена от отец Стоян Димов от храма.

Присъства и фамилията на вуйчото на Крис Светослав Илиев. Както и очевидци на злополуката, които не могат да не помнят кошмара от Гергьовден.

При злополуката пострада цялото семейство. Бащата Мариян се размина единствено с натъртвания. Според близки обаче той не е на себе си след злополуката, само че се грижи за тримата, които са в болница. Работи като водач на детския доктор доктор Накев. Скоро обаче той няма да може да работи, защото ще би трябвало да се занимава с обгрижването на другите от фамилията, потърпевши при злополуката. Майката Красимира е студентка последна година, учи педагогика, показа брат й. Днес се чака 9-годишното момиченце, което е със счупена ключица, да бъде изписано от болничното заведение.

Има информация, че другият водач, предизвикал злополуката, е бил арестуван от полицията, само че по-късно е освободен.

Присъстващите взеха решение да се провежда акция за подкрепяне на фамилията, защото им следва дълго възобновяване, обвързвано и с парични разноски, оповестиха админите на фейсбук групата Добрич.

Банковата сметка за набиране на средства е на майката на Крис.

Красимира Атанасова Иванова

IBAN: BG94FINV91501015152031

BIC: FINVBGSF

Нека бъдем съпричастни и им помогнем!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР